Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η ΚΟΜΑΘ αγόρασε 23 νέα οχήματα για την ενίσχυση της θηροφύλαξης...

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονία – Θράκης έκανε την εκδήλωη παράδοσης 23 νέων τετρακίνητων οχημάτων την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010 στην αντιπροσωπεία της SUZUKI ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στη Θεσσαλονίκη, για την ενίσχυση της φύλαξης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Τα τετρακίνητα αυτοκίνητα έχουν αγοραστεί αποκλειστικά από τα χρήματα των Ελλήνων κυνηγών και η αγορά τους αποτελεί άλλη μία επιβεβαίωση του τεράστιου έργου των κυνηγετικών οργανώσεων, που είναι οι μοναδικές οργανώσεις που πληρώνουν για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στους Κυνηγετικούς Συλλόγους, όπου θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους υπαλλήλους τηςΚΟΜΑΘ, ομοσπονδιακούς θηροφύλακες.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπου και συμβολικά παρέδωσε το 1ο όχημα.

Παρευρέθησαν επίσης τοΔιοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΜΑΘ, το προσωπικό της, πολλοί Πρόεδροι Κυνηγετικών Συλλόγων και ομοσπονδιακοί θηροφύλακες, ο Καθηγητής της Δασολογίας κ.Βλάχος, εκπρόωπος του ΕΚΠΑΖΠ, οι επίτιμοι Πρόεδροι της ΚΟΜΑΘ κ. Συρρής και Δέλλιος, και πολλοί άλλοι.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ κ. Ιωάννης Πολυχρόνης τόνισε ότι τα νέα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν άμεσα για την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελούν υλοποίηση της πάγιας πολιτικής της Ομοσπονδίας για ενίσχυση της περιφέρειας και δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις και θέλουν και μπορούν να προσφέρουν,και ευελπιστούμε ότι και η επίσημη πολιτεία θα αντιληφθεί κάποτε το πραγματικό και εθελοντικό έργο που επιτελούμε, μακριά από επιδοτούμενα προγράμματα και μόνο με την βοήθεια του Έλληνα κυνηγού


Πηγή www.e-artemis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου