Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Εμπρησμός σε όχημα θηροφύλακα...

Kαθαρά σε εμπρησμό από πρόθεση, αποδίδει η πυροσβεστική υπηρεσία της Χίου, τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 02.35, σε υπηρεσιασκό αυτοκίνητο της Θυροφυλακής.
Το αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Κ. Καραμάνη, στην περιοχή των νερόμυλων, ακριβώς έξω από το σπίτι του θυροφύλακα, Απόστολου Ταουσανίδη, ο οποίος και το χρησιμοποιούσε, κάηκε ολοσχερώς εκτός από τη μηχανή του.
Πάντως, από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τόσο η Π.Υ Χίου, όσο και η ασφάλεια της Χίου, κάνουν λόγω για καθαρό εμπρησμό αφού, ενώ όλα τα άλλα τζάμια του αυτοκινήτου είναι άθικτα, μόνο αυτό του οδηγού έχει παραβιαστεί από έξω προς το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι ο συγκεκριμένος θηροφύλακας, είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο των άγνωστων αφού την μεν πρώτη φορά, τον πυροβολήθηκε την ώρα που πραγματοποιούσε έλεγχο εν ώρα υπηρεσίας, ενώ τη δεύτερη φορά, άγνωστοι πάλι, προκάλεσαν δολιοφθορά στα φρένα του αυτοκινήτου, και στο παραπέντε σώθηκε μαζί με την οικογένειά του, αφού το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό χωρίς όμως να τραυματιστεί βαριά κάποιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου