Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Διαμαρτυρία της ΚΟΜΑΘ για τη μη πρόσληψη θηροφυλάκων...

Διαμαρτυρία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για τη μη πρόσληψη θηροφυλάκων στη Δυτική Μακεδονία.
Αρνούνται την πρόσληψη νέων ανέργων, των οποίων η μισθοδοσία τους θα γίνεται από τα χρήματα των κυνηγών (όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα).

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν την έντονη αγανάκτησή τους, σχετικά με την άρνηση ορκωμοσίας των ιδιωτικών φυλάκων θήρας από τις δασικές αρχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Σε μια εποχή όπου η ανεργία μαστίζει τη νεολαία κάποιοι επικαλούμενοι τυπολατρίες της πολύπαθης δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας στερούν ήδη την απασχόληση 4 ατόμων και δυσχεραίνουν την πρόσληψη και άλλων 15 που προγραμματίζουν να προσλάβουν οι κυνηγετικοί Σύλλογοι της περιοχής!

Η θέση τους προκαλεί ενημερωτικά καθώς οι ανάγκες φύλαξης της άγριας πανίδας είναι αυξημένες, η δε παρουσία της δημόσιας διοίκησης είναι …από ελάχιστη έως μηδενική.

Ζητούμε από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να επιλύσει άμεσα το θέμα και καλούμε την αρμόδια Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να επιληφθεί της αδικαιολόγητης κωλυσιεργίας εκ μέρους των περιφερειακών δασικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου