Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ...

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον δολοφόνο του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Παπασπυρόπουλου Θοδωρή

Το μικτό ορκωτό κακουργιοδικείο Αργοστολίου εκδίκασε την υπόθεση της στυγνής δολοφονίας του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Παπασπυρόπουλου Θοδωρή και την απόπειρα δολοφονίας κατά του έτερου Θηροφύλακα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Λάττα Γεώργιου.

Ο δολοφόνος Γιάννης Κόλιας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ισόβια κάθειρξη και 22 χρόνια και σε χρηματική ποινή 1800 ευρώ, καθώς επίσης διετάχθη η κατάσχεση όλων των όπλων που κατείχε νομίμως ή παρανόμως. Επίσης, το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η οικογένεια του δολοφονηθέντος θηροφύλακα, το παρ’ ολίγον δεύτερο θύμα Γ. Λάττας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι και η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου που ήταν η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή για τον δράστη και δήλωσαν ότι τουλάχιστον η συγκεκριμένη ποινή δικαιώνει την μνήμη του Θοδωρή Παπασπυρόπουλου.

Επίσης, οι ανωτέρω εκφράζουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους στους παριστάμενους δικηγόρους ως πολιτική αγωγή από την πλευρά των θυμάτων κ.κ. Ρεκέ Ιωάννη, Πατρινό Αντώνιο, Δημητρίου Σπύρο, Θωμά Γεώργιο και Μυλωνοπούλου Αθανασία, που παρέστησαν στην δίκη και οι οποίοι δεν εδέχθησαν να αμοιφθούν και εισέπραξαν μόνο τα ποσά που αφορούσαν τα παράβολα παράστασης στο συγκεκριμένο δικαστήριο και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους.

Ο Πρόεδρος Μαρκόπουλος Κων/νος

Ο Γ. Γραμματέας Κανελλόπουλος Νικόλαος

Πηγή www.diananews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου